O nama

Profesionalni organizator upravljanja stambenih zajednica DOMARIO je osnovan sa ciljem unapređenja kvaliteta stanovanja.

Naša misija je unapredjenje životnog ambijenta stanara dobrim održavanjem stambenih zgrada, sprečavanjem opasnosti po život i zdravlje ljudi, unapređenjem energetske efikasnosti, smanjenjem negativnih uticaja na životnu sredinu, kao i izgradnjom dobrosusedskih odnosa, koji će Vaš životni prostor učiniti udobnim I prijatnim.

DOMARIO pruža usluge upravljanja stambenim zajednicama u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada, koje podrazumevaju administrativno i finansijsko vođenja zgrade, tehničko održavanja, primenu mera energetske efikasnosti, zaštitu životne sredine i stvaranje uslova za bezbedno stanovanje. DOMARIO se u svom radu pridržava zakona, prava, dužnosti i etičkih normi u obavljanju poslova profesionalnog upravljanja. Naši upravnici poseduju licence profesionalnih upravnika koji odgovaraju stambenoj zajednici za eventualnu štetu koju ona trpi zbog njegovih/njenih propusta u radu zbog čega su svi naši upravnici osigurani od profesionalne odgovornosti. DOMARIO se odnosi prema ličnim podacima građana u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti a po osnovu internog Pravilnika o zaštiti podataka. Posebno se ponosimo činjenicom da su naši kadrovi obrazovani i iskusni u domenu primene energetske efikasnosti u zgradama, zbog čega Vam možemo ponuditi uslugu upravljanja koja će rezultirati snižavanjem Vaših troškova za energiju.

DOMARIO brine o zgradi na profesionalan i domaćinski način. Ukoliko i Vi želite da živite u zgradi koja je čista i bezbedna, gde postoji trasparentan sistem trošenja zajedničkih sredstava i efikasnije korišćenje energije, onda je DOMARIO upravnik zgrade po Vašoj meri. I ne zaboravite da život u uređenoj zgradi ne samo da poboljšava kvalitet Vašeg života, već i povećava tržišnu vrednost Vaše nekretnine.